У раціоні більшості людей на планеті регулярно зустрічається куряче м’ясо, яке є одним з найдоступніших джерел білка. Курятина популярна в більшості країн, а також відрізняється тим, що з неї можна виготовити величезну кількість різних продуктів харчування. На кожну людину припадає 4 курки, і це співвідношення постійно зростає, так як потреба в цьому дешевому і живильному продукті різко зростає в останні десятиліття. Одомашнена курка представлена ​​десятками порід, а її м’ясо багате білками і жирами. Існують також породи, які використовуються виключно для отримання м’яса, а інші служать для тривалого несення яєць. На 100 грамів курячого м’яса припадає близько 190 ккал, тому продукт можна відносити до категорії дієтичних. У той же час покупцям потрібно звертати увагу на способи приготування курки, так як вони можуть збільшити калорійність готового продукту. Наприклад, при варінні м’ясо навіть втрачає частину калорій, стаючи ще більш дієтичним, а ось жарка призводить до появи додаткових калорій за рахунок масла.

Якщо вас цікавить якісне куряче м’ясо від надійного виробника, то ось посилання, де його можна замовити вже сьогодні. Компанія має багаторічний досвід роботи, що дозволяє її клієнтам отримати впевненість у правильності свого вибору. Покупці отримують широкий асортимент продукції, яка відрізняється доступною вартістю.

Чому варто додати в раціон куряче м’ясо

Курятина відрізняється високим вмістом корисних мікроелементів, які необхідні нашому організму для підтримки працездатності і захисних функцій. Куряче м’ясо насичене білками і лінолевої кислотою. Остання впливає на імунітет, допомагаючи підтримувати здоров’я організму і убезпечити себе від бактерій і вірусів при помірному споживанні курячого м’яса. Також цей продукт відрізняється високим вмістом речовин з груп А, В1, В2.
Величезну користь організму приносить вітамін В6, який представлений у високому вмісті в курячому м’ясі. Даний вітамін надає позитивний вплив на нашу сердечну систему. Його практично немає в продуктах рослинного походження, а курятина є найдоступнішим за ціною його джерелом. Також м’ясо відрізняється великою кількістю глютамина, який допомагає поліпшити стан нашої нервової системи.